Privacy Policy for Kiralık Bahis Siteleri

Anasayfa » Privacy Policy for Kiralık Bahis Siteleri

Https://kiralikbahissiteleri.site/ adresinden erişilebilen Kiralık Bahis Siteleri’nde ana önceliklerimizden biri ziyaretçilerimizin mahremiyetidir. Bu Gizlilik Politikası belgesi Kiralık Bahis Siteleri tarafından toplanan ve kaydedilen bilgi türlerini ve bunları nasıl kullandığımızı içerir.

Ek sorularınız varsa veya Gizlilik Politikamız hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Bu Gizlilik Politikası yalnızca çevrimiçi etkinliklerimiz için geçerlidir ve Kiralık Bahis Siteleri’nde paylaştıkları ve / veya topladıkları bilgilerle ilgili olarak web sitemizi ziyaret edenler için geçerlidir. Bu politika, çevrimdışı olarak veya bu web sitesi dışındaki kanallar aracılığıyla toplanan hiçbir bilgi için geçerli değildir. Gizlilik Politikamız, Çevrimiçi Gizlilik Politikası Oluşturucu’nun yardımıyla oluşturulmuştur.

Razı olmak
Web sitemizi kullanarak, Gizlilik Politikamıza rıza göstermiş ve şartlarını kabul etmiş olursunuz.

Topladığımız bilgiler
Sizden vermeniz istenen kişisel bilgiler ve vermenizin istenmesinin nedenleri, sizden kişisel bilgilerinizi vermenizi istediğimiz noktada size açıklanacaktır.

Bizimle doğrudan iletişime geçerseniz, adınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız, bize gönderebileceğiniz mesaj ve / veya eklerin içeriği ve vermeyi seçebileceğiniz diğer bilgiler gibi sizinle ilgili ek bilgiler alabiliriz.

Bir Hesap için kaydolduğunuzda, ad, şirket adı, adres, e-posta adresi ve telefon numarası gibi öğeler dahil olmak üzere iletişim bilgilerinizi isteyebiliriz.

Bilgilerinizi nasıl kullanıyoruz
Topladığımız bilgileri aşağıdakiler dahil çeşitli şekillerde kullanırız:

Web sitemizi sağlayın, işletin ve bakımını yapın
Web sitemizi iyileştirin, kişiselleştirin ve genişletin
Web sitemizi nasıl kullandığınızı anlayın ve analiz edin
Yeni ürünler, hizmetler, özellikler ve işlevler geliştirin
Size web sitesiyle ilgili güncellemeleri ve diğer bilgileri sağlamak ve pazarlama ve promosyon amaçları için müşteri hizmetleri dahil olmak üzere doğrudan veya ortaklarımızdan biri aracılığıyla sizinle iletişim kurmak
Sana e-posta gönder
Dolandırıcılığı bulun ve önleyin
Log dosyaları
Kiralık Bahis Siteleri, günlük dosyalarını kullanma konusunda standart bir prosedür izlemektedir. Bu dosyalar, ziyaretçileri web sitelerini ziyaret ettiklerinde kaydeder. Tüm barındırma şirketleri bunu yapar ve barındırma hizmetlerinin analizinin bir parçasıdır. Günlük dosyaları tarafından toplanan bilgiler arasında internet protokolü (IP) adresleri, tarayıcı türü, İnternet Servis Sağlayıcısı (ISP), tarih ve saat damgası, yönlendirme / çıkış sayfaları ve muhtemelen tıklama sayısı bulunur. Bunlar, kişisel olarak tanımlanabilir herhangi bir bilgi ile bağlantılı değildir. Bilginin amacı eğilimleri analiz etmek, siteyi yönetmek, kullanıcıların web sitesindeki hareketlerini izlemek ve demografik bilgi toplamaktır.

Çerezler ve Web İşaretçileri
Diğer tüm web siteleri gibi Kiralık Bahis Siteleri de ‘çerezler’ kullanır. Bu çerezler, ziyaretçilerin tercihleri ​​ve ziyaretçinin eriştiği veya ziyaret ettiği web sitesindeki sayfalar dahil olmak üzere bilgileri depolamak için kullanılır. Bilgiler, web sayfası içeriğimizi ziyaretçilerin tarayıcı türüne ve / veya diğer bilgilere göre özelleştirerek kullanıcıların deneyimini optimize etmek için kullanılır.

Çerezler hakkında daha genel bilgi için, lütfen Çerez Onayından “Çerez Nedir” bölümünü okuyun.

Reklam Ortaklarımız
Sitemizdeki bazı reklamcılar çerezler ve web işaretçileri kullanabilir. Reklam ortaklarımız aşağıda listelenmiştir. Reklam ortaklarımızın her birinin, kullanıcı verilerine ilişkin politikaları için kendi Gizlilik Politikası vardır. Daha kolay erişim için, aşağıdaki Gizlilik Politikalarına köprü oluşturduk.

Google

https://policies.google.com/technologies/ads

Reklam Ortakları Gizlilik Politikaları
Kiralık Bahis Siteleri’nin her reklam ortağının Gizlilik Politikasını bulmak için bu listeye başvurabilirsiniz.

Üçüncü taraf reklam sunucuları veya reklam ağları, Kiralık Bahis Siteleri’nde görünen ve doğrudan kullanıcıların tarayıcısına gönderilen ilgili reklamlarında ve bağlantılarında kullanılan tanımlama bilgileri, JavaScript veya Web İşaretçileri gibi teknolojileri kullanır. Bu gerçekleştiğinde IP adresinizi otomatik olarak alırlar. Bu teknolojiler, reklam kampanyalarının etkinliğini ölçmek ve / veya ziyaret ettiğiniz web sitelerinde gördüğünüz reklam içeriğini kişiselleştirmek için kullanılır.

Kiralık Bahis Siteleri’nin üçüncü taraf reklamcılar tarafından kullanılan bu tanımlama bilgilerine erişimi veya kontrolü olmadığını unutmayın.

Üçüncü Taraf Gizlilik Politikaları
Kiralık Bahis Siteleri’nin Gizlilik Politikası diğer reklam verenler veya web siteleri için geçerli değildir. Bu nedenle, daha ayrıntılı bilgi için bu üçüncü taraf reklam sunucularının ilgili Gizlilik Politikalarına başvurmanızı tavsiye ediyoruz. Onların uygulamalarını ve belirli seçeneklerden nasıl vazgeçileceğine dair talimatları içerebilir.

Kişisel tarayıcı seçenekleriniz aracılığıyla çerezleri devre dışı bırakmayı seçebilirsiniz. Belirli web tarayıcılarıyla çerez yönetimi hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için, tarayıcıların ilgili web sitelerinde bulunabilir.

CCPA Gizlilik Hakları (Kişisel Bilgilerimi Satmayın)
CCPA kapsamında, diğer hakların yanı sıra, Kaliforniyalı tüketiciler şu haklara sahiptir:

Bir tüketicinin kişisel verilerini toplayan bir işletmenin, bir işletmenin tüketiciler hakkında topladığı kategorileri ve belirli kişisel veri parçalarını ifşa etmesini isteyin.

Bir işletmenin, bir işletmenin topladığı tüketici hakkındaki tüm kişisel verileri silmesini isteyin.

Tüketicinin kişisel verilerini satan bir işletmenin, tüketicinin kişisel verilerini satmamasını talep edin.

Bir istekte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ayımız var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

GDPR Veri Koruma Hakları
Tüm veri koruma haklarınızdan tam olarak haberdar olduğunuzdan emin olmak istiyoruz. Her kullanıcı aşağıdaki haklara sahiptir:

Erişim hakkı – Kişisel verilerinizin kopyalarını talep etme hakkına sahipsiniz. Bu hizmet için sizden küçük bir ücret alabiliriz.

Düzeltme hakkı – Yanlış olduğuna inandığınız herhangi bir bilgiyi düzeltmemizi talep etme hakkına sahipsiniz. Ayrıca, eksik olduğuna inandığınız bilgileri tamamlamamızı talep etme hakkına da sahipsiniz.

Silme hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizi silmemizi talep etme hakkına sahipsiniz.

İşlemeyi kısıtlama hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizin işlenmesini kısıtlamamızı talep etme hakkına sahipsiniz.

İşlemeye itiraz etme hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizi işlememize itiraz etme hakkına sahipsiniz.

Veri taşınabilirliği hakkı – Topladığımız verileri belirli koşullar altında başka bir kuruluşa veya doğrudan size aktarmamızı talep etme hakkına sahipsiniz.

Bir istekte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ayımız var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

Çocuk Bilgileri
Önceliğimizin bir diğer parçası da interneti kullanırken çocuklar için koruma sağlamaktır. Ebeveynleri ve velileri, çevrimiçi etkinliklerini gözlemlemeye, katılmaya ve / veya izlemeye ve yönlendirmeye teşvik ediyoruz.

Kiralık Bahis Siteleri, 13 yaşın altındaki çocuklardan bilerek Kişisel Tanımlanabilir Bilgi toplamaz Çocuğunuzun bu tür bilgileri web sitemizde sağladığını düşünüyorsanız, derhal bizimle iletişime geçmenizi şiddetle tavsiye ederiz ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız. bu tür bilgileri kayıtlarımızdan derhal kaldırmak.

Yeni Sitelerimiz
4,0 rating
Banko724Banko724 + Kiralık Casinolu Bahis Sitesi
4,5 rating
RakipbahisRakipbahis + Kiralık Casinolu Bahis Sitesi
4,5 rating
RetinaRetina + Kiralık Casinolu Bahis Sitesi
4,5 rating
OtakbetOtakbet + Kiralık Casinolu Bahis Sitesi
5,0 rating
TotoboTotobo + Kiralık Casinolu Bahis Sitesi